Не ме търси, не си и заслужава!
Със нашта обич стана каквото стана!
Горчиви думи изрекохме си двама -
заблуда е било.
Отново лъгана и неразбрана,
на прага на поредната раздяла,
проклинам дните, щом за теб съм пяла
песни за любов.
Ти, че ме лъжеш, как да се съмнявам?
Така и трябва, щом като те няма.
Беля със теб нявлякохме си двама -
беля за цял живот.
Щом пак те видя, с мене нещо става,
бушува огън - как да те забравя?
Но все ме спира твойта изневяра
с другата жена.
Ако със мене търсиш си белята,
тогава пробвай с друга, непозната!
Лъжи я, както лъжеше и мене,
кълни се в себе си!
Но друга обич, знам, за тебе няма
и щом решиш отново да сме двама,
налей огън в чашата ми празна
(със сладки приказки).
Душата своя, всичко бих продала,
ето, ограбвай каквото ти остана!
Ала за мене искам в замяна
онази, нашта нощ!
© Цветомира Тинкова All rights reserved.