Jul 20, 2018, 3:26 AM

Сутрешна горска миниатюра 

  Poetry » Landscape
358 0 0

Изтръпна мрачината

осветена от изгрева на новий ден

и земята, чието време се събуждаше с рефрен,

бе мокра от целувките на речна нимфа.

 

А рибките маслени картини, Ин и Ян

виртящи се безкрайно в речното корито,

почерпени на дъното покрито с пиршества

от мухи и други скакалци

лежащи паднали в удавническата борба.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??