Apr 27, 2007, 3:40 PM

СУТРИН 

  Poetry
642 0 9

                                     
                                       Сладък сън танцува във ефира,
                                        камбанен звън, вихъра му спира
                                        и виждам в утрото дъждовно
                                        телата наши, сплетени греховно.
                                        Часът е осем, камбаната го отброява,
                                        а утрото ми мигом погрознява.
                                        С целувка нежна се отделям от леглото
                                        и толкоз ми е мъчно пак, защото
                                        след осем часа чак ще се докосна
                                        до топлите му устни и постелята ни росна.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??