Feb 13, 2009, 11:30 AM

Св.Валентин 

  Poetry » Love
594 0 4

Поздравявам всички интелигентни, талантливи и толерантни творци в сайта с празника на влюбените Св. Валентин и им желая много любов и творчески вдъхновения!




Сковаващ студ, замръзнал дъх
и скреж от тежки думи
в зимния навъсен ден
преграда ледена е помежду ни!

Един забързан, охладен трамвай
разсейва мислите студени,
пренасям се в самия рай
със слънце и вълни солени...

Миражът се превръща в лед
и продължавам да треперя
от чувствата, разхвърляни навред,
искра за огън искам да намеря.

Ще събера частиците в сърце
за пъзела в живота ни един,
сърцето залепено ще ти дам
на празника на влюбените... Валентин!

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за посвещението, Никол.
    Навременно и красиво е.
    Весело посрещане и отпразнуване!
  • благодаря на всички ви ! уважавам всички, които ме уважават и мисля, че посланието ми е правилно ! много любов и весел празник!
  • А не - никакви залепени сърца - приемат се само цели
  • странно посвещение...
Random works
: ??:??