Mar 9, 2019, 10:06 PM

Свещена обич 

  Poetry
179 1 0

СВЕЩЕНА ОБИЧ

 

Търсиш ме с душа напукана, зажадняла,
но не пиеш вода от потоците бистри,
с вятъра света цял претърси до отмаляро,
за да ме намериш и пиеш от моите устни.

 

Знаех, че си близо до мен, но тишината
повиках и се загърнах, скрита в нея,
Не исках греховни да напуснем земята.
Сега със своите рани и болки немея.

 

Ще си отидем жадни, без да се намерим,
святото скътали дълбоко в сърцата си.
Ще се прегърнем горе, от любов полудели,
напоили със свещена обич душата си...

 

09 03 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??