Mar 9, 2017, 7:31 PM

Свещичка и странник 

  Poetry
480 3 5

 

Ще се срещнем насън и ще заспим

в полудяло приятелство

между огън и дим.

След теб съм.

Бели. Като похабени листове,

но горим.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??