Всеки човек е... Светец!
Бори се с нещата в който вярва.
Раздава мъка, вяра, обич, тъга
За верую свое и даже се жертва.
Но верници ли сме ние!?
Тез дето мълчим?
Дали имаме вярата, напред
да вървим... и на къде?
А това значи ли...че сме мъченици!?
Тишина, дори, Бог не вярва във рая.
Да този който ние желаем...
и като вълци в нощите вием.
Светци, мъченици, лъжци...
предатели без време, герой.
Боже, прости, остави ни
знам защото сме криви.
© Ангел All rights reserved.