Feb 14, 2008, 3:53 PM  

Свети Валентин 

  Poetry » Love
648 0 0
 Свети Валентин
 
Днес е Свети Валентин,
за влюбените е неповторим!
Мъже от еуфория обзети,
носят във ръцете си букети!
На път за своята любима,
готови за любов неповторима!
И на лицата им усмивки греят
и от любов съвсем ще полудеят!
А любовта създава чудеса,
и само тя ще промени света.
Ако при тебе до сега не е дошла,
тръгвай, да я търсиш веднага!
Любов търси и време не губи,
тя сбъдва всичките мечти!
Мъж, жена, момче или момиче,
всеки има право да обича!
Любовта набързо омагьосва,
дори и без да ни докосва!
И неусетно без да разберем,
ума по нея губим си съвсем.
Тя е като въздух и вода –
помнете, че животът е един!
За всички влюбени сърца,
днес е Свети Валентин!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??