Jun 9, 2007, 10:52 AM

СВЕТЛИНА 

  Poetry
525 0 1

Недей да чоплиш старата корица
на миналите рани и сълзи,
а просто в църква запали свещица
и вярвай само в днешните си дни...

Не дава Бог да бъдеш все самотен,
все болен и недоразбран.
Посял ли си в душата си доброто,
ще жънеш и плода на любовта.

Сега поспри, огледай се спокойно
и виж - светът не се е променил:
доброто винаги се връща двойно,
а злото се забравя като дим...

Щом жив си - само вярата ти трябва,
да любиш - нужна е душа.
Достатъчно е обич  да те грабне,
за да откриеш свойта светлина!

© Елена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??