Sep 30, 2011, 10:18 AM

Светлина 

  Poetry » Love
487 0 0

Когато изгубиш се с очи, потърси -

срещу тебе ярка светлина блести.

Тя те чака да те подкрепи,

над теб тя денонощно ще стои.

 

Когато се изгубиш, пътя ще ти покаже,

с ярък пламък враговете ти ще накаже.

Никога не ще те предаде!

За теб тя живота си ще даде!

 

Търсиш я, нали?

Ами спри!

Тази светлина съм аз в живота твой.

До теб искам да намеря своя отдавна изгубен покой.

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??