Dec 24, 2008, 9:44 AM

Светлина ли си или те има 

  Poetry » Love
424 0 0
Теб аз срещнах и за първи път,
за първи път почувствах любовта.
Дори със себе си да я отнесеш,
остава да гори жаравата.
Мой живот бъди.
Ти ми дари светлина.
Дори не знаех, че със теб
ще разбера какво е любовта.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??