Jul 12, 2023, 7:14 AM

Светлина в живота ми си ти! 

  Poetry » Love
297 0 1

Животът е мъничка рекичка,

озарена от слънце чудесно -

това си ти, любима едничка,

далеч си, но сърцето ти е честно!

 

Животът е светла пътека,

той няма да се повтори,

любовта е топла и мека,

чиста кат сините простори!

 

Ще те помня докато съм жив,

слънчевият ти лъч нека ме гали,

когато бях до теб, бях щастлив,

до теб - връх на моите идеали!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??