Jun 19, 2009, 10:17 AM

Светулчице моя 

  Poetry » Love
947 0 32

Светулчице, моя светулчице,

среднощна невеста прекрасна!

Завързана зунка на люлчица!

Тесто в нощвите заквасено!

 

Светулчице, моя светулчице,

даул - масло, бита сметано!

Светулчице, моя светулчице,

знам, че дели ни Балкана...

 

Светулчице, моя светулчице,

прекрасна искра звездопадна!

Светулчице, моя светулчице,

по жътва, от сърпа ти паднах...

 

Светулчице, моя светулчице,

кремък - диканя, вършане!

Светулчице, моя светулчице,

от мене и клас не остана...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??