Sep 27, 2007, 12:42 PM

Светът не свършва със една любов 

  Poetry
728 0 14
Светът не свършва със една любов...
Светът не спира, заради едно предателство.
Животът продължава своя бяг
и аз вървя отново с твърда крачка.

Вървя напред, по своя път вървя...
Очите ми напред са устремени.
Главата не извръщам настрани.
Не ми остава още много време.

Напред, напред по своя път вървя.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??