May 1, 2014, 7:42 PM

Свири-днес искам да полудея 

  Poetry » Love
517 0 0

Свири пиано. Искам днес да полудея.

И както свирило си и преди

да ми напомняш що с болката живея

и що са мокри моите очи.

 

Свири мелодията – същата,

която свири ти, когато той си тръгна

и огласяй къщата,

която в мрак и нещастие потъна.

 

Само ти недей да спираш да звънтиш,

че болката се връща по-силна от всякога

и костите ми на две троши,

както счупи тя и моите мечти.

 

Свири пиано - искам днес да полудея!!!

Свири мелодията същата,

защото иначе не ще живея…

Свири, огласяй къщата.

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??