Свири пиано. Искам днес да полудея.
И както свирило си и преди
да ми напомняш що с болката живея
и що са мокри моите очи.
Свири мелодията – същата,
която свири ти, когато той си тръгна
и огласяй къщата,
която в мрак и нещастие потъна.
Само ти недей да спираш да звънтиш,
че болката се връща по-силна от всякога
и костите ми на две троши,
както счупи тя и моите мечти.
Свири пиано - искам днес да полудея!!!
Свири мелодията същата,
защото иначе не ще живея…
Свири, огласяй къщата.
© Полина Петкова Всички права запазени