Jun 14, 2020, 3:28 PM

Свише 

  Poetry » Phylosophy
511 0 0

„Вдишваш омраза,
но обич издишвай!“ — тъй
свише се каза...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??