Feb 8, 2010, 6:16 PM

Свърши Любовта 

  Poetry » Love
1442 0 4

И пак сме тук, на два различни бряга

и всеки от нас мълчи,

виновните вече сме двама,

тук ли свърши любовта…

Виновен си, каза ми го ти,

виновна съм и аз,

че навреме не те спрях…

Сега си тук до мен,

а ми се струваш толкова далечен

и аз съм тук, но все едно съм безразлична

така ли свършва любовта…

Все едно ние сами я убихме,

с думи и дела и вече и тя умори се,

да чака изгрева сама…

Скандали, лъжи,

защо не беше всичко кажи?!?

За любовта няма отсрочки,

тя идва и си отива,

 ако и двамата не желаем да я спрем,

но желанието ни е от среща,

на онзи пуст и усамотен бряг,

бряг на който свършва любовта…

И тя остана там сама,

сама без теб и мен сега…

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма бряг,който да свършва,а самите брегове на любовта даже нямат граници.Любовта никога не свършва,ти винаги я носиш в себе си.
  • не позволяваите лубовта да си отиде.....
  • И така скучаете на брега, защо не метнете по една въдичка...?! Ако водата не е отровена все още има надежда да уловите... Любовта!!!
  • Много точно се е изразила Офелия в коментара си!Хубав и тъжен стих бих добавила!Успех!
Random works
: ??:??