Jul 26, 2018, 7:09 PM

Сянка 

  Poetry
221 0 0

 

 

 

 

В моя храм ела,
свещ вземи си лунна,
прикрий я със ръка
от дъха ми да не лумне ...

 

Помоли се ведно с мен
за тиха незабрава
на спомен обгорен
за обич и раздяла...

 

Прекръсти се и помни! -
може в храма да е тъмно,
но ако свещичката гори
с твойта сянка ще осъмвам!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??