Аз съм, всъщност, твоята тъмна страна,
голямата тайна, която вълнува.
Онази красиво фатална жена,
която всеки мъж твърди, че сънува.
Навярно съм драма, вълнение, свян
и капка парфюм в сетивата на здрача.
Изискан (по правило) вълчи капан
и криза, която зад ъгъла чака.
Копнежът съм тежък, молитва и страст,
звукът на цигулка в изящна бурлеска
... и когато ти дадох цялата власт
съзнах... ти си куршумът в руска рулетка.
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.