Mar 18, 2011, 10:36 PM

Събуди ме със нашата песен 

  Poetry » Love
1023 0 11

Все в съня си те търся –

случаен.

Като порив

на пролетен вятър.

Там,

     там от тебе съм скрила

          нашата...

                любовта ни.

И в усмивката твоя се взирам.

Две ръце –

за обич протягам –

със надежда отново

до тебе да стигна.

Утро пролетно

в нас се оглежда.

Слънце гали страните ми, нежно.

Две ръце

във съня си протягаш

разсъбличаш ме бавно,

очите притворил...

Със очи ме погалиш –

сякаш виновно-греховен...

Страстен порив във теб се надига.

Спри,

     спри за миг -

         във очите ми само...

Май ги помниш?!

С цвят на пролет са още.

После

     бавно

          надолу

                тръгни,

раменете ми нежно

с ръце разгадавай.

Приласкай ме –

така те желая...

По гърдите разливаш се буйно -

вляво изворче малко клокочи.

С устни жежки

докрай ме изпивай.

Събуди ме,

     събуди ме със нашата песен...

Направи ми кафе –

с аромат на канела.

С шоколадово топли устни

целувай ме страстно.

Нещо в мен преобърна – наопаки...

Зная...

Как все в съня ти се вмъквам.

Случайно ли?!

И в съня ти горя - като огън.

Доволна и... дива.

После в тебе се гушвам щастлива.

Във очите ти с обич заспивам...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??