Mar 13, 2013, 8:03 AM

Събуждай се, братко! 

  Poetry » Phylosophy
463 0 0

Очакването е вечно,

като неписан закон.

Иска ти се все някой друг

достойно да те оцени.

Събуждай се, братко!

Сега разтъркай недоспали очи

и спри да сънуваш луна споделена!

Усмихни се на слънцето,

дори през сълзи!

Не търси за неверието отплата!

Спомни си, че ти си единствен,

че ти си си ти,

защото безгрешен си дошъл на земята.


© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??