Dec 4, 2016, 9:22 PM

Сълза 

  Poetry » Other
360 0 6

Набъбна, запулсира и преля.

Търкулна се надолу и засвети.

Във крайчето на устните ми спря

и после скри се в топлите ми шепи.

 

И стиснах клепки. С кърпичка изтрих

по кожата ми дирята – от нея.

Сбогувах се с последната сълза – за теб.

И днес се уча отново да се смея.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??