Jan 26, 2010, 11:17 PM

Сълза 

  Poetry » White poetry
1286 0 12
Сълза потече     по стъклото     на душата ми.     И с всеки милиметър   чезнеше,     попиваше...     И нищо не      оставаше уж вече.   А може би     невидима следа   дълбаеше,     чертаеше     поредната секунда   по гладката      повърхност,     наречена     Живот...     Една сълза,     събрала...     цяла вечност.            

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??