Sep 18, 2011, 4:39 PM

Сълза на любовта 

  Poetry » Love
583 0 2

Една отронена сълза - подадох я на теб в нощта. 

Но беше толкова далеч и не разбра,

че тя е част от моята душа. 

И я отнесе вятърът. Избяга тихо. 

Стопи се онова, което помежду ни беше.

Останах толкова сама. Другата така го пожела.

Сега щастливата е тя!...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??