Jun 17, 2010, 5:16 PM

Съм 

  Poetry
810 0 5

 

 

Сънувала-недосънувана...

Видяла-недовидяна...

Обичала-недообичана...

Живяла-неизживяна...

 

Пред теб коленича -

простила и Цяла...

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??