Леко вратата ти отваряш
и влизаш с нежни стъпки ти.
Идваш тихо до леглото
и целуваш моите очи
с устни, парещи от страст.
Косата мило с ръка ти отмяташ
и прегръщаш моето лице.
Казваш колко ме обичаш,
как желаеш да ме имаш ти.
Жадуваш пак да ме целуваш,
пак да бъда само твоя
и единствена любов!!!
© Слънце слънце All rights reserved.