Apr 25, 2009, 5:40 PM

Сън 

  Poetry
521 0 0
   Сън

Много често теб сънувам
в миг, желан от две сърца,
но когато се събудя,
от тебе няма и следа.

В сънищата ме спохождаш,
но не зная кoй си ти?
Моля те, от тях избягай,
ела в самотните ми дни.

Тогава ще съм силна с тебе,
ще прогоним самотата
и с нашата любов голяма
ще бъдем щастливи двама.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??