Nov 27, 2014, 7:51 PM  

Сън 

  Poetry » Love
287 0 0

Сънувах те
Пак
Отново
За пореден път
И нямам нищо против
Да продължа да те сънувам
Защото в реалността
Не си до мен
Но в сънищата ми
Сме заедно

 

Гледаме се
Прегръщаме се
Говорим си
Ти изведнъж
Започваш да плачеш
Аз ти бърша сълзите
И те успокоявам
А може би
И плача с теб
Пак се прегръщаме
Пак се гледаме
Пак си говорим
Пушим някакви цигари
И изведнъж
Пак сме другаде
Тогава те търся
Насред огромна поляна
Виждам те
Ти ми махаш
Аз тичам към теб
Прегръщаме се
Лягаме долу на земята
Целуваме се
И в този момент
Аз си казвам
Че нищо друго
Не искам
От тоя живот
Защото вече
Имам всичко

 

Но това отново е сън
И аз се събуждам
Сам, в леглото си
Питайки се
Защо всичкото това
Изглеждаше
Толкова
Истинско?

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??