Jan 10, 2018, 11:08 AM

Сън или реалност 

  Poetry » Love
691 2 5

Постла небето красотата си, 

в нощта звездите заблестяха, 

тук в сърцето и душата ми, 

звуци прелестни звучаха.

 

Там високо в небесата, 

в името на хиляди звезди, 

грееше с любов луната, 

сякаш имаше лъчи. 

 

Колко е красива само, 

нашата галактика в нощта, 

рисуваше и казваше:

- Te ammo, 

художник със молив в ръка. 

 

Всичко толкова прекрасно,  

става само през нощта, 

и само туй не ми е ясно, 

сън или реалност е това? 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??