Nov 18, 2004, 3:57 PM

Сънищата... 

  Poetry
1323 0 0
                              Сънищата...



Сънищата...
                нали в тях няма правила,
                затова там сме винаги заедно.
Само двамата.Обичаме се.


Сънищата...
                те идват всяка нощ,щом затворя очи,
                а с тях идваш и ти все така прекрасен,
                                                        съвършен.


Сънищата...
                там сме заедно: Аз и Ти
                защото...
                            в сънищата няма правила!

© Мерт Птах All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??