Feb 17, 2017, 10:16 PM

Сънувах те, и те създадох... 

  Poetry » Other
616 0 4

Сънувах те, и те създадох
със всеки атом  в мен.
Любов такава, дето няма
ни в нощи, нито  в ден.

 

Такава дето е от сънища.
Като кокичето в снега.
По-бяла няма нито по-могъща. 
Събрала в себе си света.

 

И само сянката ти стигаше, 
а думите излишни станаха.
Любов, която грехове пречистваше
пред мен стоеше и думите не стигаха...
 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??