Jun 18, 2008, 1:09 PM

Сънят ми 

  Poetry » Other
749 0 19

Сънят ми се разплака от умора,
избяга от надеждите си слепи -
измислени присъствия на хора,
разграбено сглобени от нелепост.
 
Разпръсна се сънят ми на парчета
и скри в покоя си диптих,
резбован с отчуждения на вяра -
прашасал е, самотен... И е тих.

 

поздрав

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=6PoSYrFnGnk_

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??