Sep 25, 2015, 7:54 AM

Сърце 

  Poetry » Love
307 0 0

Сърце от вятър тихо не стои.
Хвърчи, помита, разпилява.
Сърце от вятър не притваря очи,
а хвърля се, в каквото не познава. 

 

Сърце от огън не тлее в самота.
Руши, отнася и изгаря.
Сърце от огън не се чуди кога,
а днес, сега, за всичко се отваря.

 

Сърце такова владее света
и нищичко не може да го спре!
Роден си с дъх за свобода.
За секунда бях ли част от теб?

 

Не, не искам да спираш до мен.
Аз такъв бях си те пожелала
и знаех, че ще дойде този ден.
Върви, полет и жар раздавай!

 

 

25.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??