Ще поостанеш ли при мен... безгласно....
да чуеш как сърцето ми римува
на фона тих от флейтата на вятъра,
той се оказа музикант от класа,
с променлив ритъм в звуци затанцува
ту в шепот, ту в мелодия трогателна...
И не намирай в песента му хаотичност,
той следва неизказаните рими
и всеки път извлича звуци нови,
неповторими, уникални и различни...
Чуй... как се раждат спомени красиви,
от флейта и сърце – в дует любовен...
31.03.2007
© Дидислава All rights reserved.