1.04.2007 г., 8:46 ч.

Сърце и флейта 

  Поезия
1626 0 15

 

 

Ще поостанеш ли при мен... безгласно....

         да чуеш как сърцето ми римува

          на фона тих от флейтата на вятъра,

той се оказа музикант от класа,

                  с променлив ритъм в звуци затанцува

                             ту в шепот, ту в мелодия трогателна...

 

И не намирай в песента му хаотичност,

                  той следва неизказаните рими

                             и всеки път извлича звуци нови,

неповторими, уникални и различни...

                 Чуй... как се раждат спомени красиви,

                            от флейта и сърце – в дует любовен...

                 

 

31.03.2007

                       

           

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??