Feb 6, 2022, 11:17 AM

Сърцето 

  Poetry » Love
253 0 0

     

    Сърцето

 

Знам, сърцето е способно

да запази любовта,

много нежно, неизбежно

да намери красота.

 

Във света да търси вечно

цветове, лъчи, мечти

и звездите на небето

в тези сини висини.

 

Пак сърцето ще открие

път, по който да върви,

и не може то да скрие

болка, радост  и сълзи.

 

И навярно то намира

всяко чувство, доброта,

със сърцето се разбира

всяка обич на света.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??