Nov 8, 2023, 8:07 PM  

Сърцето ми отново те целува 

  Poetry » Love
329 3 6
 

Нали си знаеш, няма правила,
в емоциите на моето Обичане -
Достатъчно ми е, че Любовта
е примата на нашето привличане.

Което повече е от една вселена,
в която празнотата тържествува -
Не съм поет, но пак творя поема,
в която пак сърцето мое теб целува!

 

25.10.2023. 

 

 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??