Jan 23, 2010, 12:21 AM

Сърцето си чувам 

  Poetry » Phylosophy
577 0 1

Сърцето си чувам
високо да бие
с полутъмен графитен нюанс.
Сърцето си чувам
и спирам да мисля,
чувства редят пасианс.

 

Сърцето си чувам 
високо да бие
и ягоди виждам в съня си.
Сърцето си чувам
и спирам да мисля,
залези търся по пътя.

 

Сърцето си чувам
високо да бие.
... От странния звън съм обляна.
И там - във графитено
стара магия –
ягоди ям на тавана.

© Ани Ракова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??