23 янв. 2010 г., 00:21

Сърцето си чувам 

  Поэзия » Философская
578 0 1

Сърцето си чувам
високо да бие
с полутъмен графитен нюанс.
Сърцето си чувам
и спирам да мисля,
чувства редят пасианс.

 

Сърцето си чувам 
високо да бие
и ягоди виждам в съня си.
Сърцето си чувам
и спирам да мисля,
залези търся по пътя.

 

Сърцето си чувам
високо да бие.
... От странния звън съм обляна.
И там - във графитено
стара магия –
ягоди ям на тавана.

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??