Mar 6, 2014, 6:23 PM

Сърцето свое отвори 

  Poetry » Other
770 0 2

Сякаш студ е вковал сърцата,

лишени са хората от топлината.

Празни и пусти са очите,

забързани и тъжни дните.

 

За чувства и обич никой не говори,

само спори ли, не спори...

В Мъгла обвита е Любовта,

никой сякаш не вижда тази красота.

 

Има толкова малки неща,

които да радват нашите сърца.

Има толкова много красота,

тук на нашата Земя.

 

Истински щастлив си тогава,

когато любов има в душата.

Любов чиста и красива,

а не измамна и сива.

 

Нима всички са ослепели,

дори няма сълзи заблестели.

В душата си всеки обич носи,

а сърцата наши сякаш са голи и боси.

 

Завладяла ни е суетата,

всеки алчно граби парата.

Тази книжка в ръката...

В нея ли е топлината?

 

Малко обич от душата си дари,

на гладния и бездомен помогни.

Няколко мили думи кажи

и сърцето си за обич и топлина отвори!!  

© Евелина Велинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Споделям, Евелина!

    Всеки е отговорен за Себе си и своята Душа...

    Поздрав!
  • Напълно споделям апела!Поздравление, Евелина!
    Желая ти хубав ден и вдъхновение!
Random works
: ??:??