Избор след избор
ден подир ден
правим в живота
от нас изроден.
Мислим, не чувстваме...
после ревем...
нещастни се скитаме
всеки проклет ден.
На Бога се молим,
но с празни души.
В църква се кръстим,
в лошите дни.
Самотни... а много сме.
Живеем в сплетни
и мислим, че няма
от нас по-добри.
Не смеем да искаме -
да даваме свиди ни!?
Какво ни очаква:
поживьом увидим ний.
© Северина Николова All rights reserved.