Dec 10, 2009, 7:53 PM

Съвест 

  Poetry » Love
425 1 0

Когато тръгваш, не се обръщай -

не ми показвай, че постъпвам грешно.

Грешно е друго - не ме прегръщай

и не ми казвай, че ще се върнеш същият.

 

Когато си тръгнеш, не ме мрази -

съвестта ми спасение търси, така че... прости.

Битка с теб няма да водя - победена съм, предавам се сама.

Дълго се борих, въоръжена с любовта,

но нямам шанс, щом срещу мен се изправя съвестта!

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??