Та макар... дори и само в съня ми
Търкулна се тихичко зад хълма зелен -
с усмивка притули се залеза.
Отмина денят така уморен,
нощта запрепуска навсякъде.
Тихомълком спокойствие навред се разля,
луната оформи пътека...
звездите накацали безброй разпиля,
като перли блещукат в небето.
Нарисувах ти знак в посока една,
с лунен лъч ти дарих светлината.
Да откриеш и слееш се с мойта душа,
та макар... дори и само в съня ми.
© Камелия All rights reserved.
Благодаря ви, Таня и Росица!!!