Sep 8, 2010, 7:09 AM

Та така... 

  Poetry » Phylosophy
464 0 3

Та така...

В душата ми е пепел от стърнищата...
а в чушкопек - окото на вулкана...
Стихът се ражда даже и от нищото.
В ума напира някаква закана.

Ще чуе ли Господ какво Му говоря?!...
- Ние, поетите, по нощите не спим,
защото в деня си любимите хора
с десетина буркана пиперец делим...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??