8 sept 2010, 7:09

Та така... 

  Poesía » Filosófica
466 0 3

Та така...

В душата ми е пепел от стърнищата...
а в чушкопек - окото на вулкана...
Стихът се ражда даже и от нищото.
В ума напира някаква закана.

Ще чуе ли Господ какво Му говоря?!...
- Ние, поетите, по нощите не спим,
защото в деня си любимите хора
с десетина буркана пиперец делим...


© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??