Така навярно била си ми потребна
да те срещна, в тебе да се влюбя.
Незнайно как, кога, къде,
дали с първото докосване
или на първата ни среща?
А навярно може би и отредено
в оставащите ми дни и часове
от теб да имам нужда, да завися,
не защото ангел си ти, пратен да ме пази,
а защото не научих се без теб да дишам.
Да се будя в прегръдките ти чужди,
да се усмихвам, да те обичам наужким,
да се преструвам, да си ми безразлична.
На всичко друго научи ме,
единствено на това не можа.
Дали защото и ти се влюби,
и на теб ти бе нужно и потребно
от първото докосване и първата ни среща
един от друг да се научим
как да се обичаме и да сме си нужни.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov All rights reserved.