Apr 27, 2016, 8:52 PM

Такова ми е днес.. 

  Poetry
614 0 2

Днес ми е тихо
и ми се мълчи...
Днес ми е мило
и ми се лети...
Не пречете на
тишината 
да се сбъдне

и да полети..

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??