В наши дни е възможно всичко да се случи,
на един му върви, а друг не ще сполучи.
Трябва да живееш ти без страх,
ако ли не ще те направят на прах.
Любовта е чувство много велико,
което всеки трябва да изпита.
От любовта всеки може да се огорчи,
трябва да се стегне, а не да квичи.
В този живот има и тъгa, и радост.
И за стари, и за хора във младост.
В този живот трябва да си силен,
а не страхлив и дебилен.
Така че да се приготвим да посрещнем нещата,
и да си направим шопска салата.
© Георги Николов All rights reserved.