Oct 15, 2009, 1:09 PM

Там 

  Poetry » Other
496 0 12



топло е в очите ти

не ме отронвай

в тях родена съм

сълза

 

нежни са ръцете ти

галиш с тях

не ме оставяй

струна съм

ще замълча

 

уютно е в сърцето ти

но тъмни сили го притискат

в него гълъбица съм

загнездила

позволи с крилата си

да го защитя

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??